Behandelingen

Quantum
Touch

Mensen vragen vaak, Miran wat is Quantum Touch nu eigenlijk? Ik zeg dan altijd: kom Quantum Touch ervaren en dan voel en begrijp je wat het is. Dat is eigenlijk het belangrijkste.

Toch zal ik het proberen in woorden te beschrijven wat Quantum Touch is.

Het is heel simpel. Ik werk met mijn handen, ademhaling en intentie. Jouw lichaam geeft vanzelf aan waar er aandacht nodig is. Dat volg ik op de voet. Door te volgen wat jouw lichaam aangeeft zullen klachten verminderen of zelfs helemaal weggaan.

Wetenschappelijk onderzoek

Er is wetenschappelijk onderzoek verricht naar de werking van Quantum-Touch. Mocht je daar meer over willen lezen, dan vind je hier een aantal documenten.

Onderzoek:

En een tweetal studies:

 

Quantum Share

Nieuwe inzichten leiden tot heling.

Door middel van mindmaps en je onderbewuste hierop te laten antwoorden kom je tot de kern van jouw probleem en brengt het je mooie inzichten. Deze behandeling wordt gecombineerd met de Quantum-Allergy methode.

Quantum Allergy

Alles is een trilling. Een trilling kan verstoord raken door van alles en nog wat. Door bewust stil te staan bij de verstoring en een lichte massage op de rug kan als het ware heel het lichaam ‘gereset’ worden. Je leert je lichaam om normaal te reageren op datgene wat of wie als verstoring wordt gezien.

Quantum Self Created Health

De oplossing voor de hardnekkige klachten die maar niet over gaat c.q. steeds terugkomt. Door middel van de eenvoudige Self Created Health methode ga je de emotionele oorzaak onderzoeken welke ten grondslag ligt aan je klacht. Je leert om jezelf hiervan te bevrijden en om een flinke stap in je eigen persoonlijke ontwikkeling te maken.

Quantum Heart Energy

Hartenergie is een werkelijke, voelbare energie die invloed heeft op vele klachten. Hierbij vul ik mijn hart met mooie dingen, dan geeft jij aan waarop het lichaam de pijnplek zit. Doormiddel van ademhaling en kijken naar de pijnplek voel je de hartenergie. Klachten verminderen of verdwijnen zelfs.

Quantum Animals

Voor de dieren stem ik af op honden energie, paarden energie, poezen energie. Ja, ze hebben allemaal een andere energie die hoger of lager in trilling zit. Ik doe voornamelijk kleine huisdieren. Heel leuk om te doen vind ik honden of poezen op leeftijd die last hebben van artrose. Bijzonder hoeveel verlichting er ontstaat.